Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Danuta E Stefan Każmierczak KEJTI24 K Krzysztof Poważny (8999 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
pies tak z ciekawosci pytalem
krisol tez kiedys myslalem jak wygladalby ten kraj gdyby norkow bylo 45mil.i mieliby dostep do alkocholu tak jak w pl. ciekawe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(KRISOL666)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jasta-odwiedz rynek w krakowie w sobote wieczorem i popatrz co goscie z norwegii i anglii soba prezentuja....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Mirek Hol
(miho)
Wiking
A co pobili kogos? Okradli?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
tego niewiem ale jak juz w glowkach dobrze szumi to poza chlewem robionym w lokalach jedyne czym blyskaja to biale tylki,czasem w samolocie juz sie zaczyna,zreszta na miescie tutaj tez tak lubia robic ,jestes tu dluzej powiedz czy to ich jakas narodowa tradycja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Mirek Hol
(miho)
Wiking
Nie wiem czy to tradycja, ale gdy bawie sie z Norwegami, to nie boje sie ze, gdy kogos potrace, albo krzywo na niego spojrze to dojdzie do rekoczynow. Oni sie po prostu bawia a ze po norwesku a nie po polsku, to moze nawet lepiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
tu musze sie z toba zgodzic,do rekoczynow rzadko tu dochodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(yoolija)
Wiking
W Norwegii długo nie jestem,Ale podoba mi się tutaj.Tak jak ktoś pisał nie wiem co będzie dalej, ale jedno zawsze rzuca się w oczy:narzekający Polacy.Więc mam jedno pytanieo jasną cholerę siedzicie w Norwegii skoro jest wam tak źle?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(KRISOL666)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
yoolija i inni,posluchajcie co na przyklad niemcy albo amerykanie mowia na temat norwegii norwegow.ktorych w usa zyje drugie tyle co w ojczyznie,dlaczego uciekli z tego raju i nawet nie mysla o powrocie....
90% nas przyjechalo tu do do pracy i tylko do pracy,pobedziesz tu kilka lat to pogadamy jak ci troche dopiecze a jest coraz gorzej.
pozatym ja nie narzekam tylko krytykuje to co mnie i nie tylko mnie wkurza .pozatym ok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok